Suuttimet ja juurileikkurit

Pesu-, avaus- ja sulatussuuttimet

Ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla viemäri- ja putkisuuttimilla on pitkä käyttöikä, erinomaiset puhdistusominaisuudet
ja korkea vetovoima.

Erityinen muoto on räätälöity viemärin pohjaan ja tekee näistä suuttimista ihanteellisen työkalun rakennusten liitosten puhdistamiseen.

Lisäksi suihkukulman optimaalinen asento varmistaa täydellisen puhdistuksen ja suuttimien hyvän pidon. Joten ne ovat täydellinen valinta myös vähäisiin vesihuoltoihin.

Oikein käytettynä suutin keskittyy automaattisesti puhdistettavaan putkeen.

Kamtekin varastossa suuttimia moneen kohteeseen ja myös suutin salkut jossa kootusti setti suuttimia, pysyvät säilössä ja puhtaina valmiina käyttöön.

 

Juurileikkurit

Hydraulinen juurileikkuri on tehopaketti kaikenlaisten viemärijäämien ja juurien poistamiseen.

Terää pyörittää hydraulimoottori. Ominaisuuksia ovat korkea hyötysuhde, tasainen vääntömomentti sekä vankka ja kompakti rakenne.

Järjestelmän keskittämiseksi on asennettu vastaavan kokoiset lujat ohjausjalakset. Monien vakiovarusteiden ansiosta voit käyttää juurileikkuria 200, 250, 300, 350 ja 400 mm putkissa.

Yksinkertainen rakenne mahdollistaa terän pidikkeiden ja ohjauskiskojen nopean ja helpon vaihdon.

Karkaistut ketjupäät poistavat pienet juuret ja kevyet kerrostumat putken seinämästä rungon juuren leikkaamisen jälkeen.

 

Kelluva leikkuri

Kelluva leikkuri on pyörivä työkalu, jota käytetään pääasiassa juurien tai kovien ruostumien, sementtilietteen poistamiseen.

Roottori on varustettu kolmella suuttimella, jotka pyörittävät roottoria siten, että putken halkaisijaan sovitettu ketju keskittää ketjukaavin putken sisään.

Ketjun tarkasti säädetty hankausvaikutus ja 90° iskukulma takaavat tämän erikoissuuttimen erinomaisen puhdistustehon.