Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Viemärien kuvausautot

Kätevä ovi kuvaajan tilan, sekä laitteiden välillä helpottaa huomattavasti kulkua, sekä työskentelyä.

Teemme asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaiset kuvausautot.

  1. Autamme auton hankinnassa, eli minkälainen ja kokoinen auto on sopivin vastaamaan asiakkaan tarpeita kuvausautoksi
  2. Hankimme yrityksesi tarpeisiin sopivat ja tarvittavat laitteet

Teemme kuvausautoja aina vaikka auton pohjan valitsemisesta alkaen tai vain laitteiden valinnan ja asennuksen osalta, jos auto jo löytyy. Kuvausautoihin sisältyy laitekoulutus.

Alla esimerkkejä kauttamme tehdyistä autoista, autoja saa muokattua omien tarpeiden mukaan joten esim. kuvissa olevien autojen tiloja saa muunneltua omaan tarkoitukseen parhaimmaksi, näyttöjä voi olla enemmän jne.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan yrityksesi tarpeisiin sopiva kuvausauto.

Kuvia autoista

Autoihin saadaan sopimaan asiakkaan toivomat vaunut, sekä laitteistot.

Autoihin saadaan useita näyttöjä vastaamaan asiakkaan tarpeita. Useampi näyttö myös esimerkiksi helpottaa töiden tekoa. Myös näyttöjen koko toteutetaan vastaamaan asiakkaan toiveita.

Kuvan autoissa on ovet kummallakin sivulla, sekä takana. Näin saadaan siistit työskentelytilat, kun laitteet ovat auton perässä, kuvaajan tila sivulla ja toisella sivulla esimerkiksi työkaluja. Pyrimme vastaamaan asiakkaan toiveisiin myös värien suhteen mahd. tarkasti kuten kuvan oranssista autosta huomaa jatkuu värimaailma myös sisällä olevassa tuolissa.

Normaalista poikkeavasti kuvaajan tila selkä auton etuosaa kohti eikä sivulle. Tilaan yhdistetty kätevästi myös istuma-, sekä reilusti säilytystilaa.