Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kamtek Oy

Mascot kasvosuojat, 6,50€ / paketti (paketissa 10kpl kasvosuojia)

* Kertakäyttöinen kolminkertainen kasvosuoja, vahvat joustavat korvalenkit.

* Suojaa käyttäjää hengittämästä ja levittämästä ilmassa leijuvia viruksia ja bakteereita.

* Suodattaa vähintään 98 % ja estää siten yskiessä, aivastaessa ja hengittäessä leviäviä tartuntoja.

* Hengittävyys ja ihoystävälliset materiaalit takaavat, että kasvosuoja tuntuu miellyttävältä myös pitkäkestoisessa käytössä.

* Kasvosuoja pitää vaihtaa viimeistään neljän tunnin käytön jälkeen tai aina kun se kostuu tai likaantuu.

* Tuotteessa on CE-merkintä, ja se on hyväksytty EN 14683 -standardin mukaiseksi IIR-tyypin kirurgiseksi kasvosuojaksi.

* Säilyvyys kaksi vuotta valmistuspäivästä. Säilytettävä kuivassa ja suojattuna suoralta auringonvalolta.100 % polypropeeni5 g per kpl.


Kolminkertainen kasvosuoja, joustavat korvalenkit. Kertakäyttöinen. Säilyvyys kaksi vuotta valmistuspäivästä. Myydään sinetöidyssä kymmenen kappaleen pakkauksessa, jonka voi sulkea useita kertoja.

Uutisia ja Uutuuksia!!

Minicam SoloPro+ 30 ja SoloPro+ 50 ovat julkaistu.

SoloPro+ 30 on omalla kelalla oleva 30mm kamera, toimii kaikissa SoloPro+ järjestelmissä. Eli jos jo omistat SoloPro+ järjestelmän on tämä oiva lisävaruste siihen pakettiin.


SoloPro+ 50 on 50mm käätyväpäinen kamerapää samoilla ominaisuuksilla kuin aiemmat kääntyväpäiset kamerat eli Laser mittaus ja sisähalkaisijan mittaus ominaisuudet nyt pienemmässä koossa.

Wincan VX uutisia,

Wincan VX voidaan vihdoin ottaa kokonaisuudessaan käyttöön.Tarkoittaa sitä että Trimple NIS:iä käyttävät asiakkaat pystyvät vastaanottamaan TV3 muodossa olevat tiedostot.Soita Kamtekille ja tiedustele aikaa päivitykselle.
Lue tiedote koronaviruksesta ja sen vaikutuksista toimintaamme

Lue ohjeistus asioimiseen kanssamme koronavirustilanteessa tästä.


Olemme ensimmäisiä yrityksiä Suomessa, jotka ovat tuoneet maahan viemäri- ja putkistokameroita.

Kamerajärjestelmien lisäksi tuomme maahan eri valmistajien tuotteita mm. viemäritulppia, suuttimia, savukoneita sekä erilaisia kaivotarvikkeita. Huollamme myös laitteesi vankalla ammattitaidolla.

Olemme Mascot ja Elka työ-, sade- ja vapaa-ajan vaatteiden jälleenmyyjä. Elkan valikoimasta löytyy suoja-asuja haastaviinkin olosuhteisiin esim. viemärissä käyntiin. Laajasta valikoimasta löydämme sinulle tai yrityksellesi sopivat työvaatteet. Tilaa vaatteet kätevästi verkkokaupasta tai tule käymään myymälässä.